Tofik Dibi Story/Reactie Astrid Essed op antwoord assistent Ombudsvrouw

REACTIE ASTRID ESSED OP ANTWOORD ASSISTENT OMBUDSVROUW

Astrid Essed Mon, Jun 7, 2021 at 2:56 PMTo: Wilma de Weerd <ombudsman@npo.nl>

AANMevrouw de WeerdAssistent van de ombudsman voor de publieke omroepen

Geachte mevrouw de Weerd,
Ik heb uw reactie op mijn bij de NPO Ombusdsvrouw, Mevrouw M. Smit,in goede orde ontvangen.Uit uw reactie blijkt, dat de kennelijke procedure is, dat de Ombudsvrouw ineerste instantie mijn [klacht] mail doorstuurt aan de betrokken omroep, teweten Pownews[Powned] en mocht ik van hen geen antwoord ontvangen, dat ik mij alsnog tot de Ombudsvrouw kan wenden.Hiermee ga ik accoord en wacht dus een reactie van Powned[news] af.Mochten zij binnen een week [nog] niet hebben gereageerd, dan wend ik mijalsnog tot u.
Ik ga er dan vanuit, dat de Ombudsvrouw mijn klacht ook daadwerkelijkin behandeling zal nemen.
Vriendelijke groeten
Astrid EssedAmsterdam 
www.astridessed.nl

Reacties uitgeschakeld voor Tofik Dibi Story/Reactie Astrid Essed op antwoord assistent Ombudsvrouw

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.