Wilders eist excuses van Groen Links Kamerlid Kauthar Bouchallikht voor ”islamitische” slavernij/Facebook Attack Astrid Essed on Wilders/Wordt Vervolgd!

Geert Wilders (Foto: Peter van de Sluijs; CC 4.0)
https://www.uitpers.be/geert-wilders-het-grote-gevaar/

Kauthar Bouchallikht

Kauthar Bouchallikht

Kauthar Bouchallikht

ASTRID ESSED’S REACTIE OP FACEBOOK, NAAR AANLEIDING

VAN DE HERNIEUWDE WILDERS HETZE TEGEN KAUTHAR BOUCHALLIKHT

Dit is vooral op mijn website gepost omdat Wilders ongetwijfeld mijn

reactie zal verwijderen

En geheel onderin, want ik ben fair tot op het bot, het gewraakte

stuk waarin Wilders excuses eist van Kauthar Bouchallikt

Zie eerdere Astrid Essed verdediging van Kauthar Bouchallkht

EXTREEM-RECHTSE HETZE TEGEN KAUTHAR BOUCHALLIKHT 

EN DE SLAPHEID VAN LINKS

ZIE ASTRID ESSED’S OPINIE OVER SLAVERNIJ EXCUSES VAN DE NEDERLANDSE REGERING

NEDERLAND BETUIGT SPIJT OVER SLAVERNIJVERLEDEN/GEEN SPIJT,

MAAR EXCUSES

EN ZIE NU, DE AANVAL VAN WILDERS EN DE REACTIE

VAN ASTRID ESSED

FACEBOOK PAGINA WILDERS/REACTIE WILDERS

OP UITSPRAAK KAUTHAR BOUCHALLIKHT, DIE [TERECHT] EXCUSES

EIST VAN DE NEDERLANDSE REGERING MBT HET SLAVERNIJVERLEDEN

https://www.facebook.com/geertwilders/

Geert Wilders 

  · 

Het is de hoogste tijd dat u excuses aanbiedt voor de eeuwenlange slavernij van de islam, voor het dragen van uw hoofddoek als symbool van de onderdanigheid van de vrouw, voor de islamitische haat naar joden, christenen en afvalligen. Het is de hoogste tijd dat u ontslag neemt.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en de tekst 'Kauthar Bouchallikht @Kauthar_ Het is de hoogste tijd dat de regering excuses aanbiedt voor het slavernijverleden. Het is de hoogste tijd voor gelijkwaardigheid. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. Als we het hebben over gelijkwaardigheid binnen het Koninkrijk,'

695De Esperando’s en 694 anderen

548 opmerkingen

51 keer gedeeld

Leuk

Opmerking plaatsen

Delen

REACTIE ASTRID ESSED

Astrid Essed

GELIJK OVERSTEKEN!

Prima idee, meneer Wilders, dat Kauthar Bouchallikht haar excuses aanbiedt

voor het Arabische aandeel in de slavernij,

Maar dan WEL gelijk oversteken he?

Alleen als U bereid bent, uw excuses aan te bieden voor het NEDERLANDSE

slavernijverleden! Afgesproken?

https://www.astridessed.nl/nederland-betuigt-spijt-over…/

EN

https://www.astridessed.nl/extreem-rechtse-hetze-tegen…/

SEE YOU ON THE BATTLEFIELD!

Vriendelijke grioeten/Astrid Essed

NIEUWRECHTS

WILDERS EIST EXCUSES VAN GL KAMERLID VOOR

ISLAMITISCHE SLAVERNIJ

20 OCTOBER 2022

https://nieuwrechts.nl/90142-wilders-eist-excuses-van-gl-kamerlid-voor-islamitische-slavernij

GroenLinks-Kamerlid Kauthar Bouchallikht is van mening dat de Nederlandse regering excuses moet gaan aanbieden voor het slavernijverleden. Deze opmerking die Bouchallikht deed in de Tweede Kamer schoot in het verkeerde keelgat bij PVV-leider Geert Wilders en de Leidse hoogleraar Afshin Ellian. Zij vinden juist dat Bouchallikht haar excuses moet aanbieden wegens de wandaden die zijn voortgekomen uit de islam.

Volgens de GroenLinks-politica is er nog steeds niet echt sprake van gelijkwaardigheid binnen het Koninkrijk Nederland:

“Op 28 oktober 1954 trad het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden in werking. Dat is een belangrijk constitutioneel document waarin onder andere staat dat Nederland, Aruba, Curaçao en Sint-Maarten gelijkwaardig zijn. Bijna 70 jaar later moeten we helaas constateren dat die gelijkwaardigheid vooral bij woorden op papier is gebleven. Deze verhoudingen gaan ook langer terug dan 70 jaar. Als we het hebben over gelijkwaardigheid binnen het Koninkrijk, dan kunnen we niet wegkijken van onze geschiedenis.”

“Dat is een geschiedenis van exploitatie en uitbuiting, het slavernijverleden van Nederland. Ik hoop dat we in 2023, 150 jaar na de afschaffing, een belangrijke stap kunnen zetten en dat de regering eindelijk excuses zal aanbieden voor het slavernijverleden. Ik hoop ook dat die excuses gepaard zullen gaan met handelen, want zoals een Caribisch-Nederlandse parlementariër ook zei: het gaat niet alleen om woorden, maar ook om daden”, aldus Bouchallikht tijdens het begrotingsdebat voor Koninkrijksrelaties.

Maar zowel Wilders als Ellian delen niet de mening van de GroenLinks-politica. Beide heren zijn van mening dat Bouchallikht degene is die excuses moet gaan aanbieden voor dat wat de islam heeft veroorzaakt.

Wanneer gaat u namens profeet Mohammed, Ottomaans rijk, en latere islamitische landen excuses aanbieden voor slavernij. Dat was en is toegestaan volgens de sharia. Uw hoofddoek is symbool van sharia, dus ook van regels omtrent slavernij’, schrijft Ellian

Wilders houdt er een soortgelijke mening op na: ‘Het is de hoogste tijd dat u excuses aanbiedt voor de eeuwenlange slavernij van de islam, voor het dragen van uw hoofddoek als symbool van de onderdanigheid van de vrouw, voor de islamitische haat naar joden, christenen en afvalligen. Het is de hoogste tijd dat u ontslag neemt.’

De Vlaamse Europarlementariër Assita Kanko voegt hieraan toe dat de islamitische slavernij zelfs veel groter was dan de westerse: ‘De Arabische slavenhandel eiste meer slachtoffers dan de Europese maar daarover zwijgt links. Ook over de hedendaagse slavernij, nl de onderdrukking van vrouwen en mensenhandel. Los huidige problemen op. Ik maak me meer zorgen over belastingen,bv. Wie is er geholpen met excuses?’

EINDE STUK

Reacties uitgeschakeld voor Wilders eist excuses van Groen Links Kamerlid Kauthar Bouchallikht voor ”islamitische” slavernij/Facebook Attack Astrid Essed on Wilders/Wordt Vervolgd!

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.