Noten 33 t/m 35/Zet de Strijd voort!

[33]

”Wat we voor onze ogen zien voltrekken, is de langzame maar onstuitbare ontwrichting van Europa als gevolg van de massa-immigratie. ‘The Strange Death of Europe’ zoals de Britse auteur Douglas Murray het uitdrukt. En in de verste verte zien we geen politieke leiders die zelfs maar het begin van een oplossing of althans een visie op de toekomst aanbieden.

Laat mij een voorspelling doen: over zo’n twintig jaar zullen wij Nederland en Europa nauwelijks meer herkennen. Onze samenlevingen zullen minder vrij zijn. Er zullen meer onderlinge, etnisch-religieuze conflicten worden uitgevochten. De Joden van Europa zullen bijna allemaal zijn vertrokken. De politieke islam zal sterk zijn vertegenwoordigd in de gemeenteraden van de grote en middelgrote steden en ook in de Tweede Kamer. Sharia-rechtbanken zullen in de parallelle islamitische samenlevingen van de steden een deel van de rechtspraak hebben overgenomen.’

VOORDRACHT WIERD DUK OP LOWLANDS

WEIRD DUK ON FACEBOOK

https://www.facebook.com/WierdDukTelegraaf/posts/1810768945667826

ZIE VOOR GEHELE TEKST, NOOT 29

[34]

ZIE NOTEN 3 T/M 14

[35]

‘Hallo allemaal,

Voor jullie staat een nazi, een fascist, een rechts-extremist, een xenofoob, een islamofoob en soms word ik ook een antisemiet genoemd.

Kijk goed, zo ziet dat er uit.

Voor degenen onder jullie die denken, huh, waar heeft die man het over, leg ik het even uit: ik houd me als journalist van de Telegraaf bezig met de heikele thema’s van deze tijd – de drie i’s: immigratie, integratie en islam.

Wat ik schrijf – en ook wat ik zo her en der zeg op radio en tv – bevalt lang niet iedereen. Ik vind namelijk dat Europa na de massa-immigratie van de afgelopen jaren de grenzen voor zover mogelijk moet sluiten. Ik constateer dat de integratie van grote groepen nieuwkomers, met name die uit islamitische landen, hopeloos mislukt. En ik heb serieuze vragen over de inpasbaarheid van de islam in onze westerse liberale rechtsstaat.

Omdat ik die analyses maak, noemen veel linkse critici mij een extreem-rechtse ophitser en een fascist.”

VOORDRACHT WEIRD DUK OP LOWLANDS

WIERD DUK ON FACEBOOK

https://www.facebook.com/WierdDukTelegraaf/posts/1810768945667826

ZIE VOOR GEHELE TEKST, NOOT 29

Reacties uitgeschakeld voor Noten 33 t/m 35/Zet de Strijd voort!

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.