[Artikel Frontaal Naakt]/Overstuur vanwege die dode Palestijnse kinderen? Vuile antisemiet!

OVERSTUUR VANWEGE DIE DODE PALESTIJNSE KINDEREN?

VUILE ANTISEMIET!

WEBSITE FRONTAAL NAAKT

https://www.frontaalnaakt.nl/archives/overstuur-vanwege-die-dode-palestijnse-kinderen-vuile-antisemiet.html

De demonstratie voor Palestina in Amsterdam was netjes verlopen, las ik in NRC en in diverse andere media. Drie arrestaties, één vanwege een Hamas-vlag en twee vanwege gezichtsbedekkende kleding en het bedreigen van een agent.

Maar op Facebook beweerden Vrienden van Israël dat er “kankerjoden” was geroepen en “Hamas, alle Joden aan het gas”. Op de website Jonet.nl schrijft Max Moszkowicz zelfs dat het een pro-progromdemonstratie was, dat er “Dood aan de Joden” was gescandeerd en dat op de demonstratie voor Israël huilende mensen met foto’s van vermoorde en ontvoerde familieleden werden uitgelachen en toegesist.

Blinde moslimhaat

Ik heb zo mijn twijfels over de beweringen van Moszkowicz en mijn Facebook-vrienden, aangezien zelfs de hysterische Ronny Naftaniel niks ergers te melden had dan dat er “From the river to the sea, Palestine will be free” werd geroepen, een leus die zou betekenen dat de Palestijnen alle Joden in zee willen drijven. In het licht van de uitspraken van Israëlische politici, legerleiders en Vrienden van Israël, die Palestijnen ontmenselijken tot beesten en ongedierte en van Gaza een parkeerplaats willen maken, vind ik het gejank erover nogal hypocriet.

Meteen na de massamoorden en ontvoeringen van Hamas begon de haatpropagandamachine tegen Palestijnen, Arabieren en moslims hier in Nederland op volle kracht, met stukken over Jodenhaat die er nou eenmaal bij moslims zou zijn ingebakken volgens Fidan Ekiz, Aylin Bilic en natuurlijk Wierd Duk, die laat nooit eens verstek gaan, echt helemaal nooit, en vanuit Berlijn haathandelaar Ruud Koopmans, versterkt door het immense leger van monsterlijke trollen op de sociale media. Een tapijtbombardement van blinde moslimhaat hebben we nu alweer een week te verduren. Opdat we niet vergeten tot welke verschrikkingen het antisemitisme leidt, richten we onze haat nu tot Der Ewige Moslem.

En verder krijgt iedereen het voor zijn kiezen die zijn vraagtekens zet bij de manier waarop Israël de terreur van Hamas meent te moeten vergelden, namelijk met nog veel meer terreur tegen de bevolking van Gaza, waar de lijken zich opstapelen en het volk geen kant op kan. Waar Israël de bevolking van het noorden naar het zuiden stuurt om die doodleuk dáár uit te roeien.

Rechtsstaat afbreken

Maar dat moeten we aanmoedigen, anders steunen we Hamas en willen we de Holocaust nog een keertje overdoen. En niet alleen het CIDI vindt het schandalig dat er in Amsterdam mocht worden gedemonstreerd voor de Palestijnen, ook het CDA vindt kennelijk dat het verboden zou moeten worden, net als in Duitsland en Frankrijk, omdat demonstreren voor Palestina gelijk staat aan “terreur verheerlijken”. Zo word je, wanneer je geeft om mensenrechten, gecriminaliseerd door christenpapa’s als CDA-Kamerlid Derk Boswijk. Zo wordt de ontmanteling van de rechtsstaat gelegitimeerd, want je was “terreur aan het verheerlijken.”

Hugo de Jonge zou tegen een Kamerlid, dat bezwaar maakte tegen de uitbreiding van de sleepwet, hebben gezegd dat “we zijn niet geïnteresseerd in wat uw buurman op Netflix kijkt, maar in de Russen.” Tuurlijk, en in iedereen die niet pal achter Israël staat, want “terreur verheerlijken”.

Israëlische terreur is goede terreur

Israël steunen is natuurlijk geen terreur verheerlijken, want zoals Fréderike Geerdink uitlegde, is terrorisme alleen voorbehouden aan “niet-statelijke gewapende groepen of volkeren zonder land, zoals de PKK, de Koerden, de Palestijnen, de PLO, Hamas, of ooit het ANC.” Als Israël kinderen vermoordt, ziekenhuizen bombardeert en mensen ontvoert is het geen terreur, maar zelfverdediging en daar moeten we het verplicht mee eens zijn.

En daarom moeten we 24/7 geïndoctrineerd worden met Israëlische oorlogspropaganda, in ons eigen land!, waar overal in de openbare ruimte posters met portretten van ontvoerde Israëliërs hangen, u aangeboden door CIDI, en ben je een vieze vuile antisemiet als je een filmpje toont van twee doodsbange Palestijnse kinderen.

Hamas veroordelen

Zo kotsmisselijk ben ik inmiddels van de Israëllobby, die agressief alles aanvalt wat ons land nog enigszins beschaafd houdt, zoals het demonstratierecht, de vrije pers, mensenrechten en vrije meningsuiting. Onvermoeibaar wordt erop gebeukt,. en dan moeten we nog blij zijn dat we in Nederland wonen, want in Frankrijk worden mensen opgepakt die “salam aleikum” zeggen, en werd de voorzitter van de Joodse Unie voor de Vrede afgevoerd wegens pro-Palestijnse sympathieën.

Het Vrije Westen, mensuh! Hele dag drammen tegen mensen die om hun familie in Gaza treuren: “Maar veroordeel je Hamas wel?!” Wie de fuck zou jij veroordelen als je familie aan gort werd geschoten door de Israëliërs? Zou je dan ook “Hup Bibi!” roepen en met je Israëlische vlaggetje zwaaien?

Kuthaartje

Twee weken geleden schreef ik dat we een kuthaartje van het fascisme verwijderd zijn, maak daar maar het achtergebleven donshaartje op een geëpileerde kut van. Verplicht juichen voor Israël, je koran achter een paneel in je kledingkast verstoppen en de Palestijnen bestaan toch niet meer. Uitgeroeid door Hamas, want Israëliërs doen zoiets niet.

Reacties uitgeschakeld voor [Artikel Frontaal Naakt]/Overstuur vanwege die dode Palestijnse kinderen? Vuile antisemiet!

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.