Vijfde brief aan TV Film over hun obsessie met de Israelische filmactrice Gal Gadot, ondersteuner oorlogsmisdaden

Image result for Destruction of Gaza/Images

MISDADEN VAN DE ISRAELISCHE BEZETTINGVERWOESTING VAN GAZA

MISDADEN VAN DE ISRAELISCHE BEZETTINGVERWOESTING VAN GAZA

BEZETTINGSTERREUR
foto Oda Hulsen Hebron 2 mei 2017/Verwijst naar foto van een Palestijnse jongen, die tegen de muur wordt gezet doorIsraelische soldaten, die hem toeriepen ”Where is your knife!”/Later vrijgelaten

NB Het is dus NIET de foto van een Palestijnse jongen, die bij de kraag wordt gegrepen

Foto van Oda Hulsen valt soms weg

Since late 2015, 249 Palestinians have been killed in Israel and the Palestinian territories [File: EPA]http://www.aljazeera.com/news/2017/01/palestinian-teen-killed-israeli-army-clashes-170116155810513.html

Image result for settlements/Images

BITTEREBIJPRODUCTEN VAN DE ISRAELISCHE BEZETTING

ISRAELISCHE NEDERZETTINGEN IN DE BEZETTE PALESTIJNSEGEBIEDENILLEGAAL VOLGENS HET INTERNATIONAAL RECHT

BITTEREBIJPRODUCTEN VAN DE ISRAELISCHE BEZETTING

ISRAELISCHE NEDERZETTINGEN IN DE BEZETTE PALESTIJNSEGEBIEDENILLEGAAL VOLGENS HET INTERNATIONAAL RECHT

Red Notice - film promotional image.jpg

GAL GADOT [IN HET MIDDEN] HOOFDROLSPEELSTER IN FILM ”RED NOTICE”

VIJFDE BRIEF AAN TV FILM OVER HUN OBSESSIE METISRAELISCHE FILMACTRICE GAL GADOT, ONDERSTEUNERVAN OORLOGSMISDADEN

‘1 ‘Ontsteek u niet over de boosdoeners; benijd hen niet, dieOnrecht doen2 Want als gras zullen zij haast worden afgesneden, en alsde groene grasscheutjes zullen zij afvallen
OUDE TESTAMENT, PSALMENPSALM 37, 1 EN 2
https://www.online-bijbel.nl/bijbelboek/Psalmen/37/

AANRedactie TV Film, bevriend met aanhangers van oorlogsmisdaden!
Onderwerp: Uw opvallende aandacht voor de Israelischefilmactrice Gal Gadot, op de Cover van uw blad, nummer 2 [15 t/m 28 januari 2022] en op de bladzijden4 en 7
Op de Cover vermeld als:”GAL GADOT: Past mooi in ons dreamteam vol superhelden’
Geachte Redactie
Als u gedacht had, dat u gemakkelijk van mij af zou komen, dan hebtu het gloeiend mis!Want ik blijf u met mailbrieven bestoken, zolang u er een eer in stelt en het tot uw kennelijke obsessie maakt, deze filmactrice,’dieo zo fout en valser dan vals is, te blijven promoten!JA, OBSESSIE!Want niet alleen verschijnt deze Israelische filmactrice in Vol Ornaatop uw voorpagina, u vindt het kennelijk nog nodig, haar op te hemelenop pagina 4, waar u, voor de duizendste keer dezelfde weinig boeiendeinformatie over de zwaar overschatte fllm ”Wonder Woman 1984” geeft [met Gal Gadot in de hoofdrol] en ook op bladzijde 7, waar u maar liefsteen hele pagina aan haar wijdt en waar we wordengetracteerd op de gehele jaaragenda [tot volgend jaar aan toe] van deze dame.Zie onder het notenapparaat de transcriptie van uw jubelende teksten.
For the record:Dit is de vijfde keer dat ik u  aanschrijf [1], waaraan u kunt zien, datik vasthoudend kan zijn.
Op uw Cover waar ze in Vol Ornaat staat, schrijft u over haar ”Past mooiin ons dreamteam van superhelden”In een vorige jaargang [nr 23, 6 t/m 19 november 2021] refereerde u aan Gadotals ”Vriendin van TV Film” [2]Ik vraag mij af:Komt al die ophemeling voort uit obstinaat gedrag, omdat u hierop [enwaarschijnlijk niet alleen door mij, anders ga ik mijzelf wel heeel uniek voelen]wordt aangesproken, of ontbreekt het u aan ieder moreel besef?Aangezien u tot in detail op de hoogte gebracht bent van Gadot’s steun aanbezetting en terreur?Ik laat het in het midden, maar bestook u opnieuw!!

EEN BOEKJE OPEN OVER UW ”VRIENDIN” GAL GADOT!


Want deze Israelische filmactrice,Gal Gadot, die u uw ”Vriendin” noemt, heeft nare kanten.

Niet alleen heeft zij gediend in het Israelische leger [3], dat zoals u weet, of althans behoort te weten, een bezettingsleger is, met alle daaraan gekoppelde onderdrukking en terreur [4], het is nog erger.


Want nu kan men nog aanvoeren, dat militaire dienstplicht in Israel verplicht is en dat niet iedere Israelische soldaat, hoewel deze wel de bezetting van de Palestijnse gebieden in stand houdt, zich per definitie heeft schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden. Klopt.


ECHTER:
Madame filmactrice Gal Gadot  heeft zich van een weerzinwekkende kant laten zien door de moordende Israelische aanval op Gaza ”Protective Edge” uit juli-augustus 2014, te ondersteunen!


Ik citeer de Britse krant The Independent:


”As the conflict between Israel and Gaza worsened, she uploaded a photograph of herself praying with her daughter Alma.“I am sending my love and prayers to my fellow Israeli citizens,” she wrote. “Especially to all the boys and girls who are risking their lives protecting my country against the horrific acts conducted by Hamas, who are hiding like cowards behind women and children…We shall overcome!!! Shabbat Shalom! #weareright #freegazafromhamas #stopterror #coexistance #loveidf”” [5]

Nou laat ik de politieke en verzetsbeweging Hamas even buiten beschouwing, zonder te ontkennen, dat Hamas zich zeker ook schuldig maakt aan ongerechtigheden [6] , maar daar gaat het hier niet om.


Gadot verzwijgt niet alleen het feit, dat Israel bezettingsmacht is sinds 1967 en zich heeft schuldig gemaakt-en nog doet- aan onder andere misdaden zoals foltering, etnische zuiveringen, landroof [bouw en uitbreiding in bezet Palestijns gebied gebouwde illegale nederzettingen], apartheid en oorlogsmisdaden [7]


In  die specifieke Israelische militaire aanval op Gaza, waarvoor zij met haar [onschuldige] dochtertje bidt [wat een goddeloos Gebed!] [8], 

heeft Israel zich schuldig gemaakt aan zware oorlogsmisdaden:

In de aanval op Gaza in 2014 , waarvoor la Gadot heeft gebeden, zijn in twee maanden tijd 1391 Palestijnse burgers gedood, waaronder 526 kinderen [9], een VN school werd gebombardeerd [10], een ziekenhuis werd beschoten [11], moet ik doorgaan?


Ik denk, dat dit wel een Beeld geeft.

Wie een dergelijke misdadige aanval verdedigt, applaudisseert dus voor het doden van ongewapende burgers en kinderen en beschietingen van scholen en ziekenhuizen.

En dan durft u iemand met een dergelijk wereldbeeld nog uitgebreid 

te prijzen!

EPILOOG


Als u doorgaat deze filmactrice te promoten, overdreven aandacht teschenken en nog erger: Uw ”Vriendin” te noemen, ziet u er, als Filmkrant, dus geenbeen in, iemand, die oorlogsmisdaden steunt, beschietingen op scholen en ziekenhuizen, tot uw ”Vriendenkring” te rekenen?
Wat maakt dat u?


Denk daar maar eens over na en houd ermee op, iemand, die het Gebed der Goddelozen bidt [12] en misdadige aanvallen steunt [13] een positieve promotie te geven, want het werpt een onuitwisbare Smet op u als TV krant!

En vertel mij nu niet het Sprookje, dat u niet aan politiek doet, want dat doet u, door een aanhangster van oorlogsmisdaden positieve promotie te geven.


Zou u dat ook doen, als een Noord Koreaanse filmactrice het Noord Koreaanse leger aanprees?
Denk daarover na en hou ermee op u over deze filmactrice, die morele

opvattingen van een Jakhals heeft, het moreel niet waard is, anders dan zakelijk uit te laten.
Denk aan het spreekwoord: 


”ZEG MIJ WIE UW VRIENDEN ZIJN EN IK ZAL U ZEGGEN WIE U BENT”

En laat ik Gadot NIET pontificaal in een van uw toekomstige 

bladen tegenkomen, want zolang u dat doet, blijf ik u bestoken.

Hebt u nu eindelijk het Licht gezien?

Vriendelijke groeten

Astrid Essed

Amsterdam 

NOTEN

VOOR UW GEMAK ZIJN DE NOTEN IN LINK ONDERGEBRACHT

NOTEN 1 T/M 7

NOTEN 8 T/M 13

EINDE NOTEN

[Direct daaronder uw tekst over Gal Gadot]

UW TEKSTEN OVER FILMACTRICE GAL GADOT

BLADZIJDE 4, TV FILM OVER GAL GADOTTV FILM, PAGINA 4Wonder Woman
[MET AAN DE RECHTERKANT EEN FOTO VAN GAK GADOT,IN ACTIE ALS ”WONDER WOMAN”, met het volgende gedachtenwolkje:”Wil je weten, wat ik dit jaar nog meer ga doen? Kijk op pagina 7”]
Met haar oorsprong in 1941 was ze een van de eerste vrouwelijke superheldenin comicbookland en direct de populairste bovendien. Deze Amazoneprinsesmet wortels in de Griekse mythologie streed aanvankelijk naast haar vroege,mannelijke collegahelden tegen nazi-Duitsland, al verstomde haar feministische strijd in de jaren 50 en 60 ietwat. Daarna keerde ze gelukkig weer keihard terugin diverse strips, tv series en tekenfilms.Kroon op de populariteit van deze nobele strijder is de inmiddels veelgeprezenfilm Wonder Woman van Patty Jenkins uit 2017, met Gal Gadot als heldhaftigehoofdrolspeelster. KRACHTEN. Haar wapenarsenaal is enorm, waarondereen ”lasso van waarheid”, een vlijmscherpe tiara en armbanden, die vanzelfverdediging een peulenschil maken. Daarnaast is ze razendsnel, kan zevliegen, vechten als de beste en is ze een ware meesterstrateeg.
WONDER WOMAN/WONDER WOMAN 1984 AMAZON PRIME

TV FILM, PAGINA 7
[AAN DE RECHTERKANT EEN FOTO VAN GAL GADOT IN EENGELE JURK/STAAT HAAR NIET!]

TVFilm COVERSTORY
Gal GadotDRUK IN 2022

Gal Gadot heeft het er maar druk mee. Terwijl ze opAmazon Prime kont schopt als Wonder Woman [zie pagina 4] is haar agendavoor dit jaar weer goedgevuld. De actrice is namelijk met de volgende projecten bezig.
Death on the NileDe film had vorig jaar in de bios moeten verschijnen, maar toen gooidecorona roet in het eten. Disney hoopt de film in het voorjaar te kunnen tonen.In deze verfilming van het boek van Agatha Christie moet de vermaardebesnorde speurder Poirot de moord op een luxueus cruiseschip oplossen.Verdachten te over. Gal Gadot speelt de steenrijke en begeerlijkeLinnet Ridgway Doyle.

CleopatraOok deze releasedatum is nog niet bekend, maar we verheugen onssowieso met de actrice als Cleopatra, de vermaarde koningin en Faraovan Egypte.Gadot is als scenariste ook betrokken achter de schermen van deze ongetwijfeld pompeuze film.

Disney’s Snow WhiteGal Gadot die eind van dit jaar in de voetsporen treedt van Charlize Theron, want dan verschijnt Disney’s Snow White in de bioscoop.De Israelische schone speelt dan de boze koningin/stiefmoeder en Rachel Ziegler (West Side Story) vertolkt Sneeuwwitje zelf.

Heart of StoneTerwijl Gal Gadot ook in Red Notice is te zien op Netflix, heeft ze al voor eennieuw project voor de streamingdienst getekend.Veel over het plot is nog niet bekend, maar Heart of Stone wordteen spionagethriller met de uitstraling van Mission Impossible,zo is op Internet te lezen. Dat belooft wat. Heart of Stone komt waarschijnlijkbegin volgend jaar uit.
Irena SendlerOok volgend jaar verschijnt Irena Sendler. In deze biografie speeltGal het titelpersonage: een Poolse verpleegster, die met gevaar voor eigenleven actief is in het verzet in de hoofdstad Warschau tegen de Duitse onderdrukkers.

WONDER WOMAN/WONDER WOMAN 1984: AMAZON PRIME

Reacties uitgeschakeld voor Vijfde brief aan TV Film over hun obsessie met de Israelische filmactrice Gal Gadot, ondersteuner oorlogsmisdaden

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.