Noot 13/Niets dan leugens!

13]

Op de Dam in Amsterdam kwamen vandaag enkele duizenden mensen samen om hun steun te betuigen aan Israël en aan de Joden in Nederland. De aanwezigen bemoedigden de Joden in de oorlog die ze momenteel voeren tegen Hamas. Verschillende sprekers, onder wie CIDI-directeur Naomi Mestrum en zangeres Lenny Kuhr waren aanwezig. Ook Rachel Meijer, rabbijnen Yanki Jacobs en Menno ten Brink, Afshin Elian, Jason Walters en oud-minister Uri Rozenthal van Buitenlandse Zaken hielden korte toespraken op de Dam. ”

CHRISTELIJK NIEUWS

INDRUKWEKKENDE  MANIFESTATIE OP DE DAM: 

SAMEN VOOR ISRAEL

13 OCTOBER 2023

Fotoverslag – Op donderdag 12 oktober werd er een grote manifestatie voor Israël gehouden op de Dam in Amsterdam. De manifestatie begon om 17.00 uur en werd georganiseerd door een aantal Joodse organisaties in samenwerking met Christenen voor Israël. Tijd om op te staan tegen terreur en vóór Israël! Christelijknieuws.nl was er bij, bekijk hieronder de foto’s

Op de Dam in Amsterdam kwamen vandaag enkele duizenden mensen samen om hun steun te betuigen aan Israël en aan de Joden in Nederland. De aanwezigen bemoedigden de Joden in de oorlog die ze momenteel voeren tegen Hamas. Verschillende sprekers, onder wie CIDI-directeur Naomi Mestrum en zangeres Lenny Kuhr waren aanwezig. Ook Rachel Meijer, rabbijnen Yanki Jacobs en Menno ten Brink, Afshin Elian, Jason Walters en oud-minister Uri Rozenthal van Buitenlandse Zaken hielden korte toespraken op de Dam. 

U kunt hier de manifestatie terugkijken:

Reacties uitgeschakeld voor Noot 13/Niets dan leugens!

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.