HUMOR!/Tips voor de beginnende crimineel

Dollar biljetten

Dollar biljetten

Geld, Cash, Biljetten, Munteenheid, Bankbiljetten, Euro

 Geld Cash Biljetten Munteenheid Bankbiljetten Euro

HUMOR!/TIPS VOOR DE BEGINNENDE CRIMINEEL

HET IS TIJD OM TE LACHEN!HET IS TIJD VOOR HUMOR!Nu de Lockdown voortduurt, tegen mijn wil en die van velen,de Avondklok is ingevoerd [1] en er wijd en zijd Avondklok rellenuitbreken [2]Ja Publiek, je zou het haast vergeten, maar wat humor mag wel!
Vele ondernemingen zijn door de broodnoodzakelijke Coronamaatregelen [3] getroffen, anderen misschien wel failliet, angst en onzekerheid onder debevolking neemt toe, maar er is ook een categorie, die er WEL bij vaart,legaal of niet legaal.Want laten we eerlijk zijn:Wil niet iedereen, behalve gespiritualiseerde Yogi’s, Soefi’s [4] en sociaalprincipielen [zoals anarchisten, bijvoorbeeld] [5] rijk worden en liefst metzo min mogelijk inspanningen?
Voor die laatste groep heb ik enkele TIPS
LUISTER DUS GOEDMaar vooraf:Wat je ermee doet is en blijft je eigen verantwoordelijkheidIk draag dus geen enkele verantwoordelijkheid voor je handelenVerwijs dus NIET naar mij, als het mis gaat!EN:Deze tips zijn NIET voor diegenen, die hun geld gewelddadig willenverdienen

TIP 1
VLUCHT NIET NAAR JE LAND VAN HERKOMST

Als het mis dreigt te gaan, vlucht niet naar je land van herkomst.Dat is de eerste plek, waar ze je gaan zoeken, buiten Nederland.Voor witte Nederlandse criminelen:Verlaat Nederland en vlucht niet naar de Antillen of EU landen.Zoek het verderop, liefst naar landen waarmee Nederland niet ofnauwelijks betrekkingen heeft

TIP 2
VLUCHT NAAR EEN LAND WAARMEE NEDERLAND GEEN UITLEVERINGSVERDRAG HEEFT
Ja, je hoort het goed:Vlucht naar een ver, ver land, dus NIET een Europees land, niet de VS of Canada, niet je herkomstland.Maar naar een land, waarmee Nederland geen uitleveringsverdrag heeft.Al te vaak vluchten criminelen als kippen en hanen zonder kop,liefst naar het meest voor de hand liggende land en checken hun facts niet,zoals hoe groot de kans is, dat je alsnog wordt uitgeleverd.

TIP 3ZET NIETS OP PAPIER, LEUTER NIET DOOR DE TELEFOON,ZET NIETS OP INTERNET
Als je echt je sporen wilt uitwissen, zet niets op papier, voer geentelefoongesprekken, zit niet in chatgroepen, al dan niet versleuteld,geen Facebook, Twitter, Instagram,. Tik Tok, Youtube enwat dies meer zijHoe je dan wel communiceert?Dat moet je zelf weten/HAHAHAHA

TIP 4WERK ALLEEN
Ik weet niet, wat je van plan bent, in welke branche actief, maar werkzoveel mogelijk alleenDan verklein je je kans op ontdekking, je bent dan niet chantabel, niemandkan je verraden

TIP 5GEEN VRIENDEN, GEEN NAUWE FAMILIEBETREKKINGEN
Zorg dat je geen vrienden hebt en als je ze al hebt, hou het gezellig enzoek ze zo min mogelijk op.Dat kan nu met Corona niet moeilijk zijnWat familie betreft:Iedereen heeft wel familieleden van wie hij/zij houdt, maar tenzijje ouders of broers/zussen nog leven of in je leven zijn, hou andere familieledenop een afstand.Hoe minder mensen weten waarmee je bezig bent, hoe beter dat is
TIP 6SPREKEN IS ZILVER, ZWIJGEN IS GOUD/SCHEP NIET OP
Een belangrijke fout, die criminelen maken, is opscheppen.Wees bescheiden, hou je op de achtergrond, praat over alles,behalve jezelfBedenk:Spreken is zilver, zwijgen is goud

TIP 7WEES ONOPVALLEND
Zowel tijdens je activiteiten of in het land waarnaar je bent gevlucht:Wees onopvallend.Ga niet met geld smijten, koop geen peperdure auto’s of paleizen etc.Leef een rustig leven, wees beleefd en vriendelijk tegen iedereen, investeer[niet met abnormale bedragen] in de plaatselijke economie, geefook aan goede doelen [dan doe je tenminste iets terug], leid een kalm leven

TIP 8HEB GEEN GEZIN, NAUWE BETREKKINGEN
Dat maakt een succesvolle criminele carriere moeilijker.Je hebt ”bagage”, bent chantabel, hebt verantwoordelijkhedenwaaraan je niet kunt voldoen.Wees alleenOpereerd alleen

TIP 9VERTROUW NIEMAND
Hoe aardig ook, hoe sympathiek ook, voor een succesvollecrimineel is niemand te vertrouwenHou alles wat je doet, voor je.Want onthou:Een geheim is alleen een geheim als NIEMAND het weet

TIP 10NEEM EEN ONOPVALLENDE BAAN
Geld moet je kunnen verklarenZorg er altijd voor, dat je ook een baan hebt, die je uitgaven verklaart:En leef in overeenstemming met je inkomsten.Ga niet [zeker niet voor je ”succesvol” bent en nog niet bent gevlucht]boven je stand leven:Rij niet in dure auto’s, koop geen rolex horloges, etc
TIP 11SLA JE SLAG IN EEN KEER!
Wat je ook gaat doen, sla je slag in een keer.Blijf niet zeuren met allerlei kleinere en grotere zaken,doe het in een keer goed en maak je uit de benenDat verkleint de pakkans!

TIP 12
DOE HET NIET!GA NIET IN DE CRIMINALITEIT!
And last, but not leastGA NIET IN DE CRIMINALITEIT!
Statistieken wijzen het uit:In negen van de tien gevallen wordt je voortijdig gepakt enloont misdaad niet.De meest zekere Weg voor criminelen is Justitie ende gevangenisONDERSCHAT HET NIET!
Als zelfs een grote crimineel als Redouan Taghi, die waarschijnlijkde rest van zijn leven verblijf mag genieten in Neerlands StaatshotelDe Gevangenis, is gepakt [6], kun jij, als niet gewelddadige crimineel,je kansen wel inschatten
In dit geval geldt echt:Eerlijkheid duurt het langst
EN EEN PRETTIG EN SUCCESVOL NIET CRIMINEEL LEVEN NOG!
Astrid Essed

NOTEN

[1]

AVONDKLOK IN NEDERLAND/NEE!/NEE!/NEE!ASTRID ESSED16 JANUARI 2021
https://www.astridessed.nl/avondklok-in-nederland-nee-nee-nee/

INSTELLEN AVONDKLOK ONDERGRAAFT RECHTSSTAAT/INGEZONDENSTUKASTRID ESSED18 JANUARI 2021
https://www.astridessed.nl/instellen-avondklok-ondergraaft-rechtsstaat-ingezonden-stuk/

[2]
NOSRELLEN IN ZEKER TIEN GEMEENTEN/ZIEKENHUIS IN ENSCHEDEBEKOGELD
https://nos.nl/artikel/2365860-rellen-in-zeker-tien-gemeenten-ziekenhuis-in-enschede-bekogeld.html

Rond het ingaan van de avondklok zijn in meerdere steden rellen uitgebroken. Op verschillende plekken is de ME ingezet. In Stein kwam zelfs de marechaussee in actie.

In Enschede is het Medisch Spectrum Twente (MST) bekogeld, zegt het ziekenhuis. Relschoppers hebben aan het eind van de avond geprobeerd om ruiten in te gooien. Dat is niet gelukt en er is geen schade, zegt een woordvoerder.

Het ziekenhuis heeft extra beveiliging ingezet, zei een woordvoerder aan het einde van de avond. “Rond deze tijd is er bij het ziekenhuispersoneel wisseling van de avond- en nachtdienst. De beveiliging staat er voor de zekerheid, zodat collega’s weten dat ze het ziekenhuis veilig in en uit kunnen.” De politie heeft relschoppers in de buurt van het ziekenhuis weggestuurd.

Eerder hadden zich op de Oude Markt tientallen mensen verzameld die tegen de coronamaatregelen demonstreerden, meldt RTV Oost. De sfeer was grimmig en er werd vuurwerk afgestoken. De vele aanwezige agenten grepen eerst niet in maar later werd de ME ingezet. Op sociale media werd vandaag opgeroepen om om half negen te verzamelen.

Andere berichten kwamen onder meer uit Den Haag, Tilburg, Venlo, Helmond, Breda, Arnhem en Apeldoorn. “Het is vreselijk”, reageert voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad in Op1. “Dit is geen demonstreren, ik zou dit coronahooligans noemen.”

In de Haagse Schilderswijk werd brand gesticht. In de Hobbemastraat was een grote groep aanwezig, zegt een politiewoordvoerder. Een motoragent moest vluchten. De ME werd ingezet om de orde te herstellen.

Rond 21.30 uur was de situatie in de wijk aardig onder controle, zei een woordvoerder van de politie tegen Omroep West. Er zijn nog wel veel agenten aanwezig. Op sociale media werd zondagmiddag opgeroepen om te gaan demonstreren op het Hobbemaplein.

In Oosterhout en Breda zijn groepen mensen bij elkaar gekomen die vernielingen plegen. “Iedereen die buiten is, zonder geldige verklaring, wordt bekeurd”, tweet de politie.

Ook in de binnenstad van Helmond waren ongeregeldheden. Op Snapchat werd eerder vanavond opgeroepen om te demonstreren tegen de avondklok, zegt een politiewoordvoerder. “Er zijn zo’n 50 jongeren op afgekomen, er werd met vuurwerk en stenen naar de politie gegooid. We zitten nu bovenop die groep en de ME is opgeroepen om te komen.”

Agent lichtgewond

In Venlo gooiden mensen met stenen, tweet de politie. Winkelruiten werden er ingeslagen en er werd met stenen gegooid, schrijft 1L. De burgemeester heeft een noodbevel uitgevaardigd. Ook in Stein en Roermond was het volgens de politie erg onrustig. In Roermond vernielden relschoppers een winkelcentrum. Bij opstootjes raakte een agent lichtgewond.

De Koninklijke Marechaussee werd ingezet in Stein en was onderweg naar Roermond, maar aan het einde van de avond was het weer rustig in deze gemeenten, zei de politie. “De politie blijft zichtbaar aanwezig in de verschillende centra en wijken. We handhaven intensief op overtredingen rondom de avondklok.”

In Arnhem en Apeldoorn werd zwaar illegaal vuurwerk afgestoken en werd de ME ingezet, schrijft Omroep Gelderland. Sinds het ingaan van de avondklok zou het er rustiger zijn. Zowel Arnhem als Apeldoorn zijn bekeuringen uitgedeeld.

In Tilburg waren de politie en ME ook na middernacht nog in actie. Negentien relschoppers zitten vast. De burgemeester heeft een noodbevel afgekondigd. Onder het motto ‘Tilburg in opstand’ zou er een demonstratie plaatsvinden. Dat gebeurde ook in Breda en Oosterhout.

Ook in de buurt van de Tilburgse Wandelboslaan is een gespannen sfeer, schreef Omroep Brabant. Een getuige zei eerder vanavond dat er veel vuurwerk is afgestoken en verkeersborden en een lantaarnpaal uit de grond zijn gereden.

Verslaggever vlucht

Een verslaggever van het Brabants Dagblad werd bekogeld met stenen en achterna gezeten. “Tijdens een poging om te vluchten dook hij een brandgang in, waar hij werd ingesloten door een groep van zo’n vijftien man”, schrijft de krant. “Via een tuin van een aangrenzende woning kon hij zichzelf in veiligheid brengen.”

In het centrum van Almelo was het korte tijd onrustig. Een noodverordening werd afgekondigd en demonstranten werden naar huis gestuurd. Er werd één persoon aangehouden.

Eerder op de dag werden er verboden demonstraties gehouden in Amsterdam en Eindhoven. In de lichtstad richtten demonstranten op grote schaal vernielingen aan en plunderden ze winkels bij het centraal station. Tot 21.00 uur werden er 55 mensen opgepakt.
EINDE NOS BERICHT

[3]

LOCKDOWN TOT EN MET 19 JANUARI/SOME COMMON SENSEAT LAST/OVER VACCINS, MUTATIES EN ANDERE VERHALENASTRID ESSED4 JANUARI 2021
https://www.astridessed.nl/lockdown-tot-en-met-19-januari-some-common-sense-at-last-over-vaccins-mutaties-en-andere-verhalen/

[4]

WIKIPEDIAYOGI

https://nl.wikipedia.org/wiki/Yogi

WIKIPEDIASOEFISME

https://nl.wikipedia.org/wiki/Soefisme#:~:text=Het%20soefisme%20of%20tasawwuf%20(Arabisch,mystieke%20stroming%20binnen%20de%20islam.

[5]
ZEER GEWAARDEERD BLOG VAN SCHRIJVER EN ACTIVISTPETER STORM, OOK AL ZIJN WE HET NIET ALTIJD OVERAL OVEREENS
https://www.peterstormt.nl/

[6]

WIKIPEDIAREDOUAN TAGHI
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ridouan_Taghi

EINDE NOTENAPPARAAT

Reacties uitgeschakeld voor HUMOR!/Tips voor de beginnende crimineel

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.