Artikel Frontaal Naakt/[Peter Breedveld]/Moslims ontmenselijken

 

 

MOSLIMS ONTMENSELIJKEN
WEBSITE FRONTAAL NAAKT

Het is Ramadan. Het programma VPRO Tegenlicht tweette daarom een fragment waarin Rotterdammers, moslims en niet-moslims, gezamenlijk het vasten verbraken.

 

 

 

Ingesloten video

VPRO Tegenlicht

@VPROTegenlicht

Zo, de eerste week van de ramadan zit er bijna op.

Het vasten verbreken doe je trouwens op een iftar, na zonsondergang ?(en íedereen, moslim of niet, is welkom). #ramadan

674 mensen praten hierover

 

Domrechts ging apestront.

Thierry Baudet, ik weet niet of dit nadat of net voordat hij een Hitler-vererende racist had geretweet, sprak schande van de taal in de tweet of het filmpje.

Wierd Duk tekende protest aan dat de bijeenkomst werd gemodereerd door een “neutrale” ambtenaar van de gemeente Rotterdam. De antisemitische “hoer”-roeper Bart Nijman was boos, het keffertje van het Joodse Suffertje, Bart Schut, kreeg het te kwaad.

Salafisten in het stadhuis

Het Rotterdamse raadslid Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam), geretweet door Baudet, begon als een bezetene uitzinnige beschuldigingen op de moderator van die bijeenkomst af te vuren. Hoogwerf baseert zich op een stuk van Wierd Duk in De Telegraaf die onder de titel ‘Salafisten in Stadhuis’ een aantal Rotterdamse ambtenaren beschuldigde van moslimextremisme, de één omdat ze een sluier droeg en op bedevaart naar Mekka was geweest, de ander omdat-ie op de kieslijst van de politieke partij Nida stond, een derde omdat hij de mogelijkheden voor een islamitische school had verkend.

Ook de gepensioneerde journalist Carel Brendel kwam weer stoken op de door hem gepatenteerde Brendeliaanse wijze. Nooit een hard bewijs, alleen de suggestie dat iemand “banden heeft met…” of “lid is van…” of “gewerkt heeft voor…” Als Brendel schrijft dat iemand lid is van een dwerggeitenvereniging of van een Pokemon-fanclub, is dat voor zijn vele fans (waaronder mensen als Jeroen Pauw) voldoende bewijs dat die persoon een kalifaat wil maken van Nederland en homo’s van torens wil gooien.

Vluchtelingen verdrinken

De aantijgingen van Duk werden vrij snel ontkracht, maar feiten doen er voor deze racisten niet toe. Duk en Hoogwerf geloven in de kracht van de herhaling. Als je maar vaak genoeg beweert dat onze veiligheid in handen is van moslimterroristen, gaat zelfs GroenLinks uiteindelijk maatregelen eisen tegen moslims in het ambtenarenapparaat. “Politieke aardverschuiving“.

Dat is hoe je moslims marginaliseert, demoniseert, ontmenselijkt om ze tenslotte te kunnen vervolgen, geheel conform de wet, alleen omdat ze moslim zijn. Het is eerder gedaan, waarom mensen menen dat het nu niet nog een keer zou kunnen, is mij een compleet mysterie. Op dit moment laten wij opzettelijk vluchtelingen verdrinken in de Middellandse Zee. Tienduizenden lijken liggen er op de bodem van die zee. Daar is draagvlak voor, omdat de kiezer reportages op televisie ziet waarin hij vluchtelingen tegen de achtergrond van een bloedrode lucht ziet aanmeren op een Europees strand. Onheilspellende muziek en een voice-over die dreigend meedeelt dat er zich terroristen onder deze vluchtelingen bevinden.

Ideologie van haat

Nazivergelijkingen zijn verboden door de goegemeente omdat de Nazi’s zes miljoen Joden systematisch hebben uitgeroeid en zolang er geen aanstalten gemaakt wordt met het uitroeien van moslims, is een vergelijking met de jaren dertig en Nazi-Duitsland dus niet aan de orde. Maar ik zag dit interview met een Holocaust-overlevende die erop wijst dat de Holocaust niet is begonnen met de gaskamers, maar met een ideologie van haat, en met woorden die de Joden marginaliseerden en ontmenselijkten.

En dat is precies wat er gebeurt als heel Domrechts begint te schuimbekken omdat de VPRO aandacht besteedt aan de Ramadan.

Een ‘neutrale ambtenaar’ is kennelijk een ambtenaar die elke dag een lijst samenstelt van de moslims die uit hun huizen moeten worden gesleept om te worden gedeporteerd. Ik geloof heus dat ze niet vergast gaan worden, deze keer. Het uitmoorden laten wij vandaag de dag over aan de dictators die we voorzien van geld en wapens en ingrediënten voor gifgas.

War on Pinksteren

Onder de tweet van VPRO Tegenlicht zit ene Elisabeth Hunyadi te zeiken dat de VPRO geen aandacht besteedt aan Pasen en Pinksteren en zo, het verongelijkte gejammer dat je vaak ziet bij mensen die werkelijk geen idee hebben waar Pinksteren over gaat, maar die het opeens een superbelangrijke feestdag vinden als moslims bij uitzondering eens positief in de media-aandacht staan.

Het zijn ook vaak dezelfde mensen die zichzelf heel intelligent vinden omdat ze niet geloven in een “sprookjesboek” en daar Twitter-pastoor Jan-Jaap van Peperstraten de hele dag ongevraagd mee komen lastigvallen, die wel elk jaar weer zeiken over de War on Christmas en dat de Ramadan meer aandacht krijgt dan Pinksteren.

 

Reacties uitgeschakeld voor Artikel Frontaal Naakt/[Peter Breedveld]/Moslims ontmenselijken

Opgeslagen onder Divers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.