Artikel Frontaal Naakt/[Peter Breedveld]/Keppeltjes voor immigrantenhaat

 

KEPPELTJES VOOR IMMIGRANTENHAAT
WEBSITE FRONTAAL NAAKT

Kan het cynischer dan Thierry Baudet, die met nazi’s dineert, koketteert met zijn bewondering voor een nazi-collaborateur, die nazi-collaborateur Phillipe Pétain prijst, die samen met Geerten Waling op audiëntie gaat bij de rabiate antisemiet Jean-Marie Le Pen, diens antisemitische nazi-lingo overneemt, die de antisemitische nazi-bewonderaar Annabel Nanninga tot prominent van zijn partij maakt, die twee weken geleden nog door het CIDI op de vingers werd getikt omdat hij een racistisch hitsfilmpje van een nazi-club had geleend van een antisemitische website en die dan een fucking keppeltje opzet om op een demonstratie tegen antisemitisme een haatspeech te gaan houden tegen immigranten en moslims?

 

 

 

 

Ik heb het al vaker gezegd: weinig antisemieten zijn zo rabiaat antisemitisch als de filosemieten die je alleen maar over antisemitisme hoort als ze kunnen hitsen tegen moslims. Die Israël zien als voorpost in de oorlog tegen de islam. Die alleen maar in joden zijn geïnteresseerd als die slachtoffer zijn van moslims en andere zwartharigen. Die joden en de Holocaust gebruiken als instrumenten voor het verspreiden van immigrantenhaat, ik noem dat antisemitisme.

Joden tegen moslims

Elma Drayer is zo iemand. Gaat synagoges langs om joden op te zetten tegen moslims. Moet evenwel grinniken om het antisemitisme op GeenStijl. Esther Voet vindt antisemitisme ook heel leuk als het van witte, extreemrechtse hufters komt. Ook types als Kees van der Staaij en Gert-Jan Segers spreken zich alleen maar uit tegen antisemitisme door moslims. Over het virulente antisemitisme in eigen kring houden ze stijf de lippen op elkaar.

Eigen antisemitisme eerst.

Maar Thierry Baudet die, nota bene samen met Theo Hiddema de moslims als grote boosdoener aanwijst terwijl hij zelf alles doet om antisemieten te normaliseren, op een demonstratie tegen antisemitisme? Die daarvoor een podium krijgt aangeboden door de directeur van het CIDI? Dat slaat echt alles. Ik kon gewoon niet geloven wat ik zag.

Extreemrechts

Moslims en immigranten de schuld geven van antisemitisme is erg in de mode. Niet alleen extreemrechts doet het, ook types als Bas Heijne maken zich er schuldig aan. Hoe groot het aandeel is van immigranten in het totaal van antisemitische incidenten, en hoeveel er precies voor rekening komt van extreemrechts en ander wit gespuis, is haast onmogelijk te bepalen. Een paar weken geleden beweerde de Duitse regering bijvoorbeeld dat 90 procent van het antisemitisme op het conto staat van extreemrechts, maar dat werd meteen weer ontkracht in verschillende media.

Dat is wel steevast de reactie in brede kring, dat als er gewezen wordt naar extreemrechts extremisme, heel veel mensen hun stinkende best doen om ons te overtuigen dat het gevaar niet van extreemrechts komt maar van de moslims. En van Links. Zie bijvoorbeeld dit geschuimbek op The Post Online van Bert Brussen die er alles aan gelegen is om het extreemrechtse straatje schoon te vegen ten koste van, uiteraard, de moslims.

Op Twitter komen rechtse trollen constant aanzetten met hoogleraar sociologie Ruud Koopmans, totaal geobsedeerd door moslims en een lieveling van extreemrechts. Ook Koopmans betoogt dat antisemitisme in Europa voor rekening komt van de moslims.

Kristallnacht

Nu is antisemitisme zonder meer prominent onder Nederlanders met een migrantenachtergrond. Toen ik daar vroeger op wees, werd ik trouwens vaak als extreemrechts weggezet door dezelfde types die ik nu 24/7 zie oreren over uit het Midden-Oosten overgewaaide jodenhaat.

Maar daar tegenover staat dat de media tegenwoordig echt uitsluitendgeïnteresseerd zijn in antisemitisme door mensen met een migrantenachtergrond. Daarbij wordt elk incident opgeblazen tot gigantische proporties. Ook neemt het CIDI in haar antisemitismemonitor incidenten op die totaal zijn verzonnen, zoals een ‘Kristallnacht’ in Buitenveldert, opgetekend en korte tijd later snel weer gedelete door een schijnbaar dronken Stan de Jong, maar het fictieve voorval eindigde wel in de CIDI-monitor.

Een Turkse puber die zegt dat Hitler zijn werk had moeten afmaken, houdt de gemoederen makkelijk twee tot drie weken verhit. Maar Bart Nijman die als een Hitler op speed tekeer gaat tegen joden? Wordt niet eens opgemerkt. Het antisemitisme van Annabel Nanninga wordt door bijna iedereen fel verdedigd. Columnisten in de Volkskrant, NRC en Trouw nemen het voor haar op. Het mens wordt binnenkort senator!

Kijk, en zo kom je natuurlijk makkelijk aan je bewijs tegen de moslims. Je negeert gewoon al het antisemitisme van een witte christen of atheïst, of je verdedigt dat zelfs vurig met z’n allen, zoals in het geval van Annabel Nanninga, en gaat bij elke Marokkaan die geen jodenkoeken lust steevast twee weken lang apestront en voilá, je hebt zo je draagvlak voor het sluiten van de grenzen voor al dat bruine gespuis.

Racistische troll

Baudet is trouwens sowieso een racistische troll. Gisteren liep hij ook met een rood vestje van de FNV te demonstreren voor een beter pensioen. Althans, hij hield de andere demonstranten voor dat hun pensioen erbij inschiet omdat al het geld opgaat aan immigranten en de klimaat-hoax.

Keppeltje, rood hesje, maakt niet uit. Als hij maar kan hitsen tegen bruinen en zwarten. Met een grote dikke thumbs up van onze kwaliteitsmedia, die geen genoeg kunnen krijgen van deze haatzaaier.

Reacties uitgeschakeld voor Artikel Frontaal Naakt/[Peter Breedveld]/Keppeltjes voor immigrantenhaat

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.