Artikel Frontaal Naakt [Peter Breedveld]/De jacht op dissidenten is nu al begonnen

DE JACHT OP DISSIDENTEN IS NU AL BEGONNEN
WEBSITE FRONTAAL NAAKT

[27.03.2019]

De jacht op dissidenten is nu al begonnen

Peter Breedveld

Het Forum voor Democratie is nog niet eens geïnstalleerd in de provinciehuizen en de Eerste Kamer of de jacht op dissidenten is al geopend, en hoe!

 

 

 

Een basisschool-docent maakte een grapje op Instagram, dat ze haar leerlingen leert ‘boe’ te roepen als ze Baudet zien. Wordt ze geschandpaald door Het Algemeen Dagblad! Een Tilburgse wethouder heeft zich de woede van de media en de plaatselijke politiek op de hals gehaald omdat ze tweette dat een stem op het Forum voor Democratie een stem voor racisme en haat is, wat gewoon de ongemakkelijke waarheid is. Volgens de VVD geeft ze daarmee een groep Tilburgers het gevoel dat ze er niet bij horen, dat is toch om in je broek te pissen van het lachen zo hilarisch?

Als het niet zo bloedstollend angstaanjagend was, that is.

In Groningen werd een vrijwillige stembureau-medewerker ontslagenomdat hij schreef dat de PVV ‘semi-fascistisch, racistisch en zeker niet democratisch’ is. Ongemakkelijke waarheid, maar de burgemeester van Groningen vindt het ‘ronduit schandalig’.

Boeken lezen

Een andere burgemeester, die van Krimpen aan de IJssel, is in ongenade gevallen omdat hij, als reactie op een sneer van Baudet dat Nederland wordt bestuurd door mensen die geen boeken lezen, foto’s van boeken over het nazisme op Facebook had gezet. Kijk hoe de NOS erover bericht: ‘burgemeester Vroom erkent wel dat zijn Facebookbericht niet handig was’ en ‘een woordvoerder laat weten dat Vroom erover nadenkt hoe hij de band met de bevolking kan herstellen.’ Gleichschaltung, heette dat vroeger.

Iedereen poept in zijn broek voor Domrechts, dus al die relativerende beschouwingen van politicologen en andere wijze mannen en vrouwen, dat het FvD ondanks alles toch maar klein is en weinig invloed heeft, kunt u stoppen waar de zon niet schijnt. Een school die zich haast een verontschuldigende verklaring te publiceren omdat er onverhoeds een foto van een schoolbord circuleert waar iets onwelgevalligs over Baudet op staat, dan heb je de wind er goed onder, dan regeert de angst, dat is terreur, fascistische terreur.

Eelt kweken

“Ja, maar je mag het FvD niet fascistisch noemen want de partij voldoet niet aan alle negen crite…” Fuck off, het FvD heeft een meldpunt voor linkse docenten, zit je godverdomme te wachten tot die ’s nachts uit hun huizen worden gesleept om nooit meer door hun geliefden te worden teruggezien?

Tekenaar Bas van der Schot wordt geïntimideerd en bedreigd vanwege een cartoon over Baudet, zijn collega Ruben Oppenheimer moest het ook al ontgelden. Moslims moeten maar tegen een grapje kunnen, die moeten eelt kweken, fascisten koesteren hun tere huidje van ouwel. En iedereen, iedereenkruipt voor ze.

Hebben we al die linkse politici, die nu over elkaar heen buitelen om hun verontwaardiging uit te boeren over één domme oprisping van één domme antifascist, ooit over de talloze bedreigingen aan het adres van Sylvana Simons gehoord? Nee, dat hebben we niet. Sylvana Simons vroeg erom, ze vond het zelfs lekker, wisten ze bij Joop.nl. Hebben we iemand gehoord over het dreigement een politicus van DENK dood te schieten? Nee, natuurlijk niet.

Oproep tot verzet

Boze burgers bombardeerden asielzoekerscentra en bedreigden politici en zelfs hun kinderen, nadat Wilders had opgeroepen tot verzet. Hij feliciteerde ze zelfs toen ze er op die manier in waren geslaagd de plannen voor AZC’s van de baan te krijgen. “Omdat er niet naar de burgers was geluisterd”. jammerde Miko Flohr, die er nu wel weer als de kippen bij is om de antifascisten te veroordelen.

Want zelfs Links vindt dat fascisten speciale privileges hebben. Fascisten mogen oproepen tot geweld, Links niet. Links mag er zelfs niet aan herinneren dat fascisten opriepen tot geweld voordat het geweld plaatsvond. Dat de dader van Christchurch hetzelfde gedachtegoed aanhangt als Wilders, Baudet en Wierd Duk, mag je niet zeggen, maar alle tienduizend deelnemers aan een demonstratie tegen racisme, zelfs de kinderen die erbij waren, zijn medeverantwoordelijk voor die ene grap van die ene trut.

Homeopathische verdunning

Er komt een ijdele korpsbal met een A4tje vol boekcitaten binnenlopen en iedereen gaat al op z’n rug liggen. Baudet hoeft zelf helemaal niets te doen. De media jagen zijn critici wel voor ‘m op, de linkse partijen leggen ons spreekverboden op, lokale bestuurders verklaren iedereen tot paria die het FvD of de PVV niet lust, de intellectuelen vergoelijken het racisme van Baudet en Wilders. “Ach, dat ‘boreaal’, dat betekent gewoon ‘noordelijk’; Baudet is aangetrokken tot ‘verboden’ ideeën; het antisemitisme van Annabel Nanninga is satire.”

O en de journalisten en politicologen bij wie de schellen van de ogen vielentoen Baudet zijn overwinnings-speech hield! Nooit zijn eerdere uitspraken gehoord over de homeopathische verdunning, over de rasbezoedeling in het Romeinse rijk, dat-ie Europa blank wil houden, zijn voorkeur voor Nazi’s. Ze dachten echt dat het Baudet om democratische vernieuwing ging!

Maar die ene trut bij die demo, daar moeten alle antiracisten zich de komende jaren voor blijven verontschuldigen. Want fascistisch privilege.

Reacties uitgeschakeld voor Artikel Frontaal Naakt [Peter Breedveld]/De jacht op dissidenten is nu al begonnen

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.