Noot 39/Zet de Strijd voort!

[39]

WIERD DUK EN DE DUK RUKKERS

PETER BREEDVELD

16 JULI 2017

https://www.frontaalnaakt.nl/archives/wierd-duk-en-zijn-horde-totaalimbecielen.html

Ik heb Wierd Duk heel vaak publiekelijk uitgedaagd om met mij in discussie te gaan, maar daar reageert hij niet op. In plaats daarvan zit-ie me vanachter zijn Twitter-muurtje (hij heeft me geblockt, maar mist geen enkel tweetje van mij) continu te belasteren. In interviews zit-ie ook constant over me te klagen en de journalisten schrijven het allemaal klakkeloos op, want het zijn Nederlandse journalisten en die doen niet aan kritisch doorvragen, niet aan hoor- en wederhoor, aan niks eigenlijk behalve notuleren. God wat is mijn minachting voor Nederlandse journalisten groot.

Vanmorgen zag ik, na een lange nacht slapen, dat mijn Twitter-tijdlijn volstond met gescheld en gedreig van voornamelijk anonieme troglodieten, hysterische huisvrouwtjes en Harald Doornbos: de acolieten van Wierd Duk. Het had de heilige Duk namelijk behaagd me ervan te beschuldigen achter een satirisch account te zitten dat hem op de hak neemt. En Duk is dol op satire, maar alleen als er moslims en allochtonen in vernederd worden. Wanneer hij zelf het mikpunt is, wordt-ie helemaal gek en stuurt hij zijn volgers op iemand af, en zijn volgers zijn zonder uitzondering domme, agressieve eikels die klakkeloos alles geloven wat hun Führer beweert.

Satirisch account

Dat satirische account heet @dukquotes en plaatst citaten van Duk die niet echt zijn, maar heel erg lijken op wat Duk wél heeft gezegd. Aanvankelijk beval ik het mijn volgers aan, omdat ik zag dat Duk er weer vreselijk kwaad om werd, maar toen ik me realiseerde dat de citaten nep zijn, heb ik er wat van gezegd. Ik vroeg of Duks echte uitspraken de persoon achter het account niet bizar genoeg waren. Ik kreeg geen antwoord.

Duk heeft dat ongetwijfeld gezien, want hij mist echt helemaal niks van wat ik schrijf, maar hij moet iets met zijn frustratie en hij kan de echte dader niet te pakken krijgen, dus stuurt hij zijn bloedhonden maar weer op mij af. Zijn bewijs: het profielfoto’tje van @dukquotes komt van een plaatje dat ik eens ergens op Internet heb gevonden en bij een stukje over hem heb geplaatst. Het plaatje komt regelmatig op Twitter en Facebook langs, maar Duk is nou eenmaal totaal geobsedeerd door mij, zoals veel witte mannen op leeftijd.

Reputatieschade

En maar janken over reputatieschade en dan zijn er nog juristen die hem adviseren een advocaat in de arm te nemen ook, nadat hij mij er – zonder enige bewijs – van beschuldigd heeft achter een Twitter-account te zitten dat sowieso niet strafbaar is want satire. De enige die hier een zaak heeft ben ik. En Duk, mócht ik eens zin hebben een zaak tegen je te beginnen, dan hang je, want ik heb een berg bewijs tegen je. Een berg.

Trouwens, ‘reputatieschade’, laat me niet lachen zeg. Je hebt je eigen reputatie voorgoed verneukt. De enigen die je pruimen zijn Harald Doornbos en de missing links die hun nieuws uit Het Algemeen Dagblad halen. Zelfs Jeroen Wollaars is je gebazel zat.

Enge fascist

Dit is hoe Duk zijn journalistiek bedrijft: lezers opjutten tegen mensen, zodat die in het nauw worden gedreven. Want je mag overal alleen maar over denken zoals Duk doet, anders moet je kapot. Duk wenst een gewapende clash met daarna een politieke aardverschuiving en een Nieuwe Orde. Hij is ook fan van Poetin en beweert dat je in Rusland best je eigen mening mag hebben, zolang je die maar voor je houdt (knap stukje vakwerk weer, KRO/NCRV!).

Zo is het ook met Duk. Je mag best kritiek op hem hebben, zolang je je bek maar houdt. Nou, Duk, ik heb kritiek op je en die blijf ik hardop leveren, want je bent geen journalist maar een enge fascist. En ik ben niet bang voor jou en ook niet voor dat leger imbecielen dat je steeds op me afstuurt en ook niet voor je advocaten.

Come and get me, lafaard.

Reacties uitgeschakeld voor Noot 39/Zet de Strijd voort!

Opgeslagen onder Divers

Reacties zijn gesloten.